Jawa

Lirik Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Lirik Lagu Ojo Nangis – Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk : Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah aku wis ra...
Lirik Lagu Lemah Teles - Happy Asmara

Lirik Lagu Lemah Teles – Happy Asmara

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Lemah Teles - Happy Asmara : Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak siramiMalih dadi awu ireng...
Lirik Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan

Lirik Lagu Sampek Tuwek – Denny Caknan

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan : Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng Nyanding sliramu, sayang sliramu Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku Wis tak...
Lirik Lagu Percumo - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Percumo – Syahiba Saufa

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Percumo - Syahiba Saufa : Kadung sing keneng dieman Bianguro genengno ilang Yowis sing gelem diboti Sing usah ditangisi Ati endi hang sing tatu Kadung...
Lirik Lagu Aku Cah Bakoh - Novid Chandra Nugraha

Lirik Lagu Aku Cah Bakoh – Novid Chandra Nugraha

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Aku Cah Bakoh - Novid Chandra Nugraha : Bade dipontang pantingke Meh model kepiye Kulo mung manut dalene Gusti sing nentokne Mboten ajeng sambat Kulo...

Lirik Lagu Satru – Denny Caknan Feat Happy Asmara

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Satru - Denny Caknan Feat Happy Asmara : Unine batin dungoku Ra luput ko jenengmu Aku ngedem-ngedem atimu Bakoh mempertahankanmu Gusti kulo pun manut...

Lirik Lagu Cidro 2 – Happy Asmara

Pelita.co - Berikut lirik lagu cidro 2 - Happy Asmara: Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh...

Lirik Lagu Widodari – Denny Caknan feat Guyon Waton

Pelita.co - Berikut lirik lagu widodari - Denny Caknan feat Guyon Waton : Tembangan sepele ku Tondo seneng marangmu Karna ku terpuruk sendiri dalam hampa Dan kau datang...
Lirik Lagu OTW

Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) – Sasya Arkhisna Feat Abiem Pangestu

Pelita.co - Berikut 'Lirik Lagu OTW' (Omong Taek We) - Sasya Arkhisna Feat Abiem Pangestu : Ancen otw omong taek we Di wehi ati malah nglarani Ku...

Lirik Terbaru