Jawa Lirik Lagu Cidro 3 – Suci Tacik

Lirik Lagu Cidro 3 – Suci Tacik

Lirik Lagu Cidro 3 - Suci Tacik
Lagu Cidro 3 - Suci Tacik (ISTIMEWA/Youtube)

Pelita.co – Berikut Cidro 3 – :

Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Jare kowe wes ngukir jenengku
Mbok patri ning njero atimu
Yen iling mbiyen karo janjimu
Tresnomu mung siji yo aku
Ningopo saikine cidro
Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu
Ngomong cinta sayang mung ning aku
Janji setiyo sak umur uripmu
Ningopo sak ikine tego
Ning ngarep moto kowe
Nggandeng wong liyo

Ho-oh-ho-u-oh Keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dodoku
Gulone manis isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Baca juga :  Lirik Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu
Ngomong cinta sayang mung ning aku
Janji setiyo sak umur uripmu
Ningopo sak ikine tego
Ning ngarep moto kowe
Nggandeng wong liyo

Ho-oh-ho-u-oh Keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dodoku
Gulone manis isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getuning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu gawe loro atiku
Getune nyapo mbiyen ketemu

Getune nyapo mbiyen ketemu