Jawa Lirik Lagu Lemah Teles – Happy Asmara

Lirik Lagu Lemah Teles – Happy Asmara

Lirik Lagu Lemah Teles - Happy Asmara
Lagu Lemah Teles - Happy Asmara (ISTIMEWA/Youtube)

Pelita.co – Berikut Lemah Teles – :

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak siramiMalih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen angen
Tak kuatke ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Baca juga :  Lirik Lagu Satru - Denny Caknan Feat Happy Asmara

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Lemah teles gusti sing bakal mbales