Jawa Lirik Lagu Ojo Nangis – Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Lirik Lagu Ojo Nangis – Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Lirik Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk
Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk (ISTIMEWA/Youtube)

Pelita.co – Berikut Ojo Nangis – Feat :

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis
Sing uwis yo uwis
Sing ilang ben ilang
Cukup Kowe kelaran-laran

Aku nyerah
Sing bubrah ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Dei sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke ati yen tok teruske ro kei
Mending pisah aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis
Sing uwis yo uwis
Sing ilang ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Baca juga :  Lirik Lagu Cidro 3 - Suci Tacik

Aku nyerah
Sing bubrah ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane Tak Tanggung dhewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis
Sing uwis yo uwis
Sing ilang ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah
Sing bubrah ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune