Jawa Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) – Sasya Arkhisna Feat Abiem Pangestu

Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) – Sasya Arkhisna Feat Abiem Pangestu

Lirik Lagu OTW (Omong Taek We) - Sasya Arkhisna Feat Abiem Pangestu
Lagu OTW (Omong Taek We) - Sasya Arkhisna Feat Abiem Pangestu (ISTIMEWA/Youtube)

Pelita.co – Berikut OTW (Omong Taek We) – Sasya Arkhisna Feat Abiem Pangestu.

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setiya tabake mendua

Mbok anggep opo atiku opo artine sayangku
Tulung ngertiyo aku berjuang wis mati matiyan

Kabeh sing wis mbok ucapne
iki ra ono nyatane
Ngomong wis benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane

Wis kadung sayang sayange
nanging di anggep sepele
Tanpa kowe sadar diri
sering nggawe loro ati

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Sing ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setiya tabake mendua

Mbok anggep opo atiku opo artine sayangku
Tulung ngertiyo aku berjuang wis mati matiyan

Kabeh sing wis mbok ucapne
iki ra ono nyatane
Ngomong wis benci masa lalune
Kok isih wae stalking mantane

Baca juga :  Lirik Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Wis kadung sayang sayange
nanging di anggep sepele
Tanpa kowe sadar diri
sering nggawe loro ati

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Sing ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setiya tabake mendua

Ancen otw omong taek we
Di wehi ati malah nglarani
Sing ku ngarep cinta sing teko luka
Jare setiya tabake mendua