Jawa Lirik Lagu Satru – Denny Caknan Feat Happy Asmara

Lirik Lagu Satru – Denny Caknan Feat Happy Asmara

Lirik Lagu Satru - Denny Caknan Feat Happy Asmara
Lagu Satru - Denny Caknan Feat Happy Asmara (ISTIMEWA/Youtube)

Pelita.co – Berikut Satru – Feat :

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem-ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur ceritane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse

Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku

Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni aku cemburu

Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur ceritane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse

Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu

Baca juga :  Lirik Lagu Aku Cah Bakoh - Novid Chandra Nugraha

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu