Senin, 26 September 2022

Topik: Denny Caknan

Lirik Lagu Tresno Waranggono – Denny Caknan, Yeni Inka

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Tresno Waranggono - Denny Caknan, Yeni Inka : Nelongso roso rasane tangis njroning atiku Yen kelingan esem gemuyumu Larasworo gending tresno gawe...
Lirik Lagu Satru 2 - Denny Caknan

Lirik Lagu Satru 2 – Denny Caknan

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Satru 2 - Denny Caknan : Wes tak pupuk winihe katresnanku kanggo awakmu Telah kupupuk benih cintaku untukmu Dungoku tukul lemu urip...
Lirik Lagu Mletre

Lirik Lagu Mletre – Denny Caknan & Young Lex

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Mletre - Denny Caknan & Young Lex : Loro ati kelangan tresno Kui wis lumrah tarah rasane mbudreg'i Pengenku ki bungah omah-omah...
Lirik Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Lirik Lagu Ojo Nangis – Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk : Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah aku wis ra...
Lirik Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan

Lirik Lagu Sampek Tuwek – Denny Caknan

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan : Seneng-seneng bareng, susah-susah bareng Nyanding sliramu, sayang sliramu Wis tak angan-angan, we bakal dadi jodohku Wis tak...
Lirik Lagu Satru - Denny Caknan Feat Happy Asmara

Lirik Lagu Satru – Denny Caknan Feat Happy Asmara

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Satru - Denny Caknan Feat Happy Asmara : Unine batin dungoku Ra luput ko jenengmu Aku ngedem-ngedem atimu Bakoh mempertahankanmu Gusti kulo pun manut...
Lirik Lagu Widodari - Denny Caknan feat Guyon Waton

Lirik Lagu Widodari – Denny Caknan feat Guyon Waton

Pelita.co - Berikut lirik lagu widodari - Denny Caknan feat Guyon Waton : Tembangan sepele ku Tondo seneng marangmu Karna ku terpuruk sendiri dalam hampa Dan kau datang...

Lirik Terbaru