Senin, 26 September 2022

Topik: Happy Asmara

Lirik Lagu Lemah Teles - Happy Asmara

Lirik Lagu Lemah Teles – Happy Asmara

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Lemah Teles - Happy Asmara : Jujur ati iki loro Durung biso nompo kenyataan Tanduran sing wes tak siramiMalih dadi awu ireng...
Lirik Lagu Satru - Denny Caknan Feat Happy Asmara

Lirik Lagu Satru – Denny Caknan Feat Happy Asmara

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Satru - Denny Caknan Feat Happy Asmara : Unine batin dungoku Ra luput ko jenengmu Aku ngedem-ngedem atimu Bakoh mempertahankanmu Gusti kulo pun manut...
Lirik Lagu Cidro 2 - Happy Asmara

Lirik Lagu Cidro 2 – Happy Asmara

Pelita.co - Berikut lirik lagu cidro 2 - Happy Asmara: Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh...

Lirik Terbaru