Senin, 26 September 2022

Topik: Ndarboy Genk

Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan – Ndarboy Genk

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Mendung Tanpo Udan - Ndarboy Genk : Mendung tanpo udan Ketemu lan kelangan Kabeh kui sing diarani perjalanan Awak dewe tau duwe bayangan Besok...
Lirik Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Lirik Lagu Ojo Nangis – Denny Caknan Feat Ndarboy Genk

Pelita.co - Berikut Lirik Lagu Ojo Nangis - Denny Caknan Feat Ndarboy Genk : Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe Mending pisah aku wis ra...

Lirik Terbaru